Retourneren en herroepingsrecht

Indien u ondanks onze goede zorgen niet tevreden bent over het door u bestelde product, dan kunt u het product onder bepaalde voorwaarden retourneren. 

U kunt een product retourneren wanneer:
Er sprake is van een defect;
Er sprake is van een garantiegeval;
U gebruik wilt maken van uw wettelijke herroepingsrecht.

Voorwaarden: 
Het retourproduct met alle geleverde toebehoren kan alleen worden geretourneerd indien het in ongebruikte staat is en voorzien is van de originele verpakking (indien redelijkerwijs mogelijk). De verzendkosten voor het retourzenden zijn voor uw eigen rekening.

Herroepingsrecht:
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals14 dagen om uw product retour te sturen.
Het herroepingsrecht is uitgesloten voor producten die naar uw specificatie zijn gemaakt, zoals scooters die op naam zijn gezet. De verkoop van een scooter is definitief na succesvolle betaling.

Procedure retourneren
Indien u één of meerdere producten wilt retourneren, neem dan contact met ons op via het ticketsysteem. Het ticketsystem is gekoppeld aan uw klantgegevens zodat wij u vele malen sneller van dienst kunnen zijn. U kunt inloggen in het ticketsysteem via "Mijn account" en bij "Mijn tickets" een ticket aanmaken. Vervolgens nemen wij contact met u op over de retourprocedure. 

U krijgt het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. De verzendkosten voor het retourzenden zijn voor uw eigen rekening. Het verschuldigde orderbedrag zal binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour teruggestort worden op uw rekening, mits het product in goede orde retour ontvangen is. 

 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »