Contact - klantenservice

U kunt op verschillende manieren contact met ons opnemen:

1) via het contactformulier op deze pagina (vermeld altijd uw eventuele ordernummer).

2) via het ticketsysteem. Het ticketsysteem is gekoppeld aan uw klantgegevens zodat wij u vele sneller van dienst kunnen zijn. U kunt inloggen in het ticketsysteem via "Mijn account" en bij "Mijn tickets" een ticket aanmaken.
3) telefonisch tijdens openingstijden van onze winkel: 078-6310159

Retourneren
Indien u één of meerdere producten wilt retourneren, neem dan contact met ons op, bij voorkeur via ons ticketsysteem. Vervolgens nemen wij contact met u op over de retourprocedure. Klik hier voor informatie over de retour procedure.

Klachten
Indien u een klacht heeft, dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen via ons ticketsysteem. Samen met u zullen wij uw klacht bekijken en afhandelen. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr

Reviews
We vinden het belangrijk dat reviews een zo goed mogelijk beeld geven over onze producten en service. Onze beoordelingen worden daarom, onpartijdig, beheerd door WebwinkelKeur.
WebwinkelKeur heeft maatregelen getroffen om de echtheid van reviews te garanderen. Welke maatregelen dit zijn lees je hier.
Onze klanten worden niet beloond voor het schrijven van reviews. Er worden geen kortingen of andere cadeautjes gegeven.

Adres winkel en showroom
Scootfix Scooters
Uilenkade 20
3336 LP Zwijndrecht, Nederland

BTW-id nr  : NL002027164B36
KvK : 24316989
Telefoonnr. : 078 6310159
Email : webshop @scootfix.nl
     
Openingstijden winkel en showroom
Maandag : Gesloten
Dinsdag : 09.30 - 17.00 uur
Woensdag : 09.30 - 17.00 uur
Donderdag : 09.30 - 17.00 uur
Vrijdag : 09.30 - 17.00 uur
Zaterdag : 09.30 - 12.30 uur
Zondag : Gesloten


Aangepaste openingstijden

Kijk voor aangepaste openingstijden i.v.m. vakantie en feestdagen op onze website: https://www.scootfix.nl/contact/contact-route

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »