Levertijd en verzendkosten

Levertijd
Wij doen ons best uw bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Op de product pagina staat een indicatie van de levertijd. Helaas is het niet altijd mogelijk om aan de aangegeven levertijd te voldoen, omdat producten bij ons niet altijd direct voorradig zijn. Indien u zekerheid wenst over de beschikbaarheid en de gewenste levertijd, neem dan voordat u uw definitieve bestelling plaatst contact met ons op. Dit kan via [email protected] of tel 078-6310159.

Verzendkosten
Indien u een onderdeel of accessoire bij ons bestelt, kunt u in de winkelwagen kiezen voor de gewenste verzendmethode. U kunt hierbij kiezen uit Pakketdienst PostNL standaard of Pakketdienst PostNL aangetekend. Het tarief hangt af van het gewicht van het pakket. 

Overzicht van de tarieven:

PostNL standaard tot 10kg € 7,95
PostNL standaard 10-50kg € 14,90
PostNL aangetekend tot 10kg € 9,95
PostNL aangetekend 10-50kg € 16,90
PostNL aangetekend+verzekerd tot 10kg € 15,85
PostNL aangetekend+verzekerd 10-50kg € 22,80

Indien u een scooter in onze webshop bestelt, kunt u kiezen voor afhalen in de winkel (gratis) of thuisbezorgen. Kosten voor het thuisbezorgen zijn € 75,=.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »