Carver elektrische voertuigen

Min: €0 Max: €15000

De Carver is een 100% elektrisch stadsvoertuig, perfect voor woon-werkverkeer en korte ritten. De Carver is smal en wendbaar en brengt u comfortabel, veilig en droog op uw bestemming. De Carver biedt plaats voor 2 personen. De maximale snelheid is 45 km/u. Voor de wet is de Carver een brommobiel. Dit houdt in dat u de Carver mag besturen met een auto- of motorrijbewijs of een scooterrijbewijs. Bovendien is er geen helmplicht voor de Carver.

De Carver is voorzien van een Lithium accu en heeft een oplaadtijd van ca. 4 uur voor 80% en een volle oplaadtijd van 5 uur voor 100%. De actieradius is 100km. De accu is overal op te laden via een 230V stopcontact.

In het hart van iedere Carver zit een gepatenteerde Dynamic Vehicle Control (DVC™), een wereldwijd unieke kanteltechnologie, dat u het gevoel geeft van zweven op de weg. 

De Carver modellen Standaard, Comfort en Sport zijn allen voorzien van: een oprolbaar cabriodak, bagageruimte van 75 liter, uitneembare glazen zijramen, ventilatie en verwarming, USB ingang.

Iedere Carver is uit te breiden met diverse accessoires. Bekijk de gerelateerde producten op de pagina van de door gewenste Carver om de bijbehorende keuzes aan accessoires te bekijken. 

Nieuwsgierig naar hoe een Carver rijdt met zijn unieke kantelmechanisme? Neem dan contact met ons op voor het maken van een proefrit. Mail naar: [email protected]


Merk

Brom/snor

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »