Carver is een 100% elektrisch voertuig. 45 of 80km/u uitvoering.

**EXCLUSIEF VERKRIJGBAAR BIJ SCOOTFIX. HEEFT U INTERESSE, BEL OF MAIL. [email protected], TEL. 078-6310159. DE CARVERS ZIJN TIJDELIJK NIET BESCHIKBAAR VIA ONZE WEBSHOP** 

De Carver is een 100% elektrisch stadsvoertuig, perfect voor woon-werkverkeer en korte ritten. De Carver is smal en wendbaar en brengt u comfortabel, veilig en droog op uw bestemming. De Carver biedt plaats voor 2 personen. De Base en Range+ uitvoering hebben een maximale snelheid van 45 km/u. Deze uitvoeringen zijn voor de wet een brommobiel. Dit houdt in dat u de Carver mag besturen met een auto- of motorrijbewijs of een scooterrijbewijs. Bovendien is er geen helmplicht voor de Carver.

De Speed+ uitvoering heeft een maximale snelheid van 80km/u en is te besturen met een auto of motorrijbewijs. 

De Carver is voorzien van een Lithium accu en heeft een oplaadtijd van ca. 4 uur voor 80% en een volle oplaadtijd van 5 uur voor 100%. De actieradius is 100km (de Range+ uitvoering heeft een actieradius van 130km). De accu is overal op te laden via een 230V stopcontact.

In het hart van iedere Carver zit een gepatenteerde Dynamic Vehicle Control (DVC™), een wereldwijd unieke kanteltechnologie. De DVC ™ regelt automatisch de balans in bochten, hellingen en oneffen stukken. Door de kantelhoek van de cockpit automatisch te koppelen aan het rijgedrag, zorgt de DVC™ voor een optimale verdeling van de zwaartekracht onder alle omstandigheden. Het gevolg is een super wegligging, wendbaarheid en stabiliteit in de bochten. Het gevoel dat u zweeft over de weg. DVC is een 100 % Nederlandse innovatie.

Alle Carver modellen zijn voorzien van: een oprolbaar cabriodak, bagageruimte van 75 liter, ventilatie en verwarming, USB ingang. De Range+ en Speed+ uitvoering zijn daarnaast nog standaard voorzien van schuiframen en optioneel verkrijgbaar met LED verlichting en airco. 

De Carver Base is ook verkrijgbaar als een Limited uitvoering. De Limited uitvoering is een gehandicaptenvoertuig in plaats van een brommobiel. 

Nieuwsgierig naar hoe een Carver rijdt met zijn unieke kantelmechanisme? Neem dan contact met ons op voor het maken van een proefrit. Mail naar: [email protected]

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »